Babysalmesang

Musik stimulerer det lille menneskes udvikling. Og det er derfor, du skal tage dit lille barn med til babysalmesang i kirken. Barnet vil ligge og suge det hele til sig og svarer tilbage med smil, lyde og spræl med arme og ben. 

Babysalmesanghold startede op tirsdag d. 15/4 2024 i Esbønderup Kirke. Mandag den 24/6 vil så være 10. og sidste undervisningsgang – kun afbrudt af 2. pinsedag den 20/5. 

Den stund, vi sammen skaber i kirkens rum med vores stemmer, bevægelse og nærvær er dejlig både for børnene og voksne. At være med, stiller ikke krav til forældrene om at kunne synge, og måske er det endnu mere vigtigt, du kommer, hvis du ikke synger til hverdag. Det vi laver er både sanglege, salmer og børnesange. Babysalmesang henvender sig til børn der er mellem 2 og 10 måneder. 

Vi mødes mandag kl. 13.00 i Esbønderup Kirke og har ca. 30-45 minutters sang og leg. Derefter drikker vi kaffe og vender verdenssituationen. Husk at medbringe et tæppe, da vi skal være på gulvet i kirken. Jeg vil glæde mig til at være sammen med jer og jeres børn. 

Kærlig hilsen
Ditte Helene Røeder